شهید انقلاب شهید رضا غلامی زاده

نـام پـــدر : صفرعلی

نـام مادر : بتول صابری

تاریـخ تولد : 1338/3/1

اصالت : کاشمر -

سن : 20 سال

شغل : محصّل

مذهب : شیعه

تاهل : مجرد

تحصیلات : دیپلم

تاریخ شهادت : 1357/10/18

مــحل شهادت : میدان شهربانی قدیم

عملیات منجر به شهادت : انقلاب کاشمر 1357

مزار شهید : کوهسرخ _گلزار شهدای روستای ریوش -

پرینت مشخصات شهید

رضا غلامی زاده در تاريخ يكم خرداد ماه سال هزار و سي‏صد و سي و هشت در خانواده‌اي مذهبي در ريوش  شهرستان كوه‎سرخ -كاشمر ديده به جهان گشود.
پس از سپري كردن دوران خردسالي، در هفت سالگي براي كسب علم راهي مدرسه شد. دوران ابتدايي و راهنمايي را با موفقيت به اتمام رساند و در مقطع متوسطه شروع به تحصيل كرد.
او نوجواني خوش‌اخلاق و خوش‌برخورد بود و همه‏ي دوستان و آشنايان او را دوست مي داشتند. در مجالس مذهبي شركت مي‌كرد و در انجام فرايض ديني، كوتاهي نمي‌كرد.
دوران تحصيلش در دبيرستان مصادف با اوج حركت‏هاي انقلابي مردم ايران بود و او نيز با بصيرت كامل به جمع انقلابيون پيوست و همراه با ديگر اقشار مردم در  راهپیمایی ها و صحنه‌هاي مختلف انقلاب در ریوش و کاشمر فعالانه حضور مي‏يافت.
در هجدهم دي ماه سال 1357 به همراه پدر و اقوام در راهپیمایی علیه حکومت پهلوی شرکت کرد و بعد از اتمام مراسم راهپيمايي کاشمر، در ميدان شهرباني هنگام شعاردادن بر علیه رژیم طاغوت مورد هدف گلوله های نيروهاي رژيم پهلوي قرار گرفت  و در آعوش پدر به فیض شهادت نائل شد. پيكر پاكش را با شكوه تمام تشييع كردند و در زادگاهش به خاك سپردند.
« روحش شاد و يادش گرامي باد.»

 

اطلاعات مندرج برگرفته از اسناد و مدارک موجود در پرونده شهدا می باشد. لذا در صورت مغایرت و یا جهت تکمیل تر شدن اطلاعات آن، چنانچه عکس، نوشته، خاطره، اسناد تولد و شهادت و ... دارید از طریق این لینک می توانید اطلاعات خود را ارسال کنید.