1
#

شهید حسن رادمرد

نـام پـــدر : حسین

تاریـخ تولد : 1340/6/21

اصالت : کاشمر -

سن : 21 سال

شغل : قالیباف

مذهب : شیعه

تاهل : متاهل

تحصیلات : ابتدایی

تاریخ شهادت : 1361/9/17

مــحل شهادت : سومار

عملیات منجر به شهادت : مسلم ابن عقيل

مزار شهید : کاشمر_ گلزار شهدای امامزاده سید حمزه ع باغمزار -

پرینت مشخصات شهید

این شهید ...

حسن رادمرد به سال1340 در شهر كاشمر ديده به جهان گشود.

پس از اتمام تحصيلات دوره‌ي ابتدايي، به حرفه‌ي قالي‌بافي روي آورد.

حسن، در كارهاي جمعي از جمله: برگزاري جلسات قرائت قرآن و رتق و فتق امور مسجد محله‌شان، مشاركت فعال داشت. هم­زمان در تظاهرات صد رژيم پهلوي، شركت فعال داشت.

در 18 سالگي، با دختري از خويشاوندانش، ازدواج نمود.

با پيروزي انقلاب و هجوم ناجوانمردانه­ي مزدوران بعثي به كشورمان، سينه‌اش مالامال از عشق به ميهن و مملو از نفرت از مزدوران بعثي گرديد لذا وظيفه‌ي خود دانست كه گام در ميدان نبرد نهاده، از عزت و شرف و ناموس خود، دفاع نمايد. در اين راه، تا زمان شهادت، دو مرتبه توفيق حضور در خطوط مقدم نبرد را يافت. در مرحله‌ي اول حضورش در جبهه، مجروح شد اما به محض بهبودي، به جبهه برگشت. سرانجام به تاريخ 17/9/1361 در جريان تثبيت عمليات مسلم‌ بن ‌عقيل در منطقه‌ي سومار به فيض عظماي شهادت نايل گرديد. پيكر پاكش را پس از تشييع، در جوار بارگاه امام­زاده سيد حمزه(ع) به خاك سپردند.

اطلاعات مندرج برگرفته از اسناد و مدارک موجود در پرونده شهدا می باشد. لذا در صورت مغایرت و یا جهت تکمیل تر شدن اطلاعات آن، چنانچه عکس، نوشته، خاطره، اسناد تولد و شهادت و ... دارید از طریق این لینک می توانید اطلاعات خود را ارسال کنید.