سردار رشید اسلام شهید شاخص محمدرضا(مجتبی) تهامی سرمزده
نـام پـــدر : محمدحسین
تاریـخ تولد : 1340/10/1
اصالت : کاشمر -
سن : 22 سال
شغل : بسیجی
مذهب : شیعه
تاهل : متاهل
تحصیلات : دیپلم
تاریخ شهادت : 1362/8/2
مزار شهید : کاشمر -
مجتبي تهامي فرزند محمدحسين در سال 1340 در خانوادهاي مذهبي در شهرستان كاشمر متولد گرديد. هنوز سه سال بيشتر نداشت كه خانوادهاش به روستاي سرمزده از توابع بخش خليلآباد مهاجرت كردند، بنابراين تحصيلات ابتدايي خود را در همان روستا به پايان برد.
از همان دوران كودكي از استعداد و هوش بالايي برخوردار بود و در دوران تحصيل در رديف شاگردان ممتاز بود. با توجه به محيط خانواده و جامعه كوچك روستايي او نيز روحيهي مذهبي خاصي گرفته بود و از همان آغاز نوجواني در جلسات مذهبي و مساجد شركت ميكرد. به نماز و روزه اهميت زيادي ميداد؟ زندگي سادهاي داشت و اوقات فراغت خود را به كوهنوردي ميپرداخت.
پس از اتمام دوران تحصيل و گرفتن ديپلم به عضويت سپاه پاسداران درآمد و مسئوليت پذيرش پرسنل و همچنين عضويت در شوراي فرماندهي تيپ 21 امام رضا (ع) را بر عهده گرفت.
مجتبي با توجه به عشق و علاقهاي كه به سپاه و كار در آنجا داشت قرار و آرام نميگرفت و پيوسته فعاليت ميكرد. با وجود آنكه در محيط كار به وجودش نياز مبرم بود، ولي به خاطر علاقهاش به دفاع از وطن تقاضاي اعزام به جبهه كرد.
او علاوه بر شركت در جبههي جنگ به طور پيوسته در درگيريهاي منطقه كردستان نيز شركت ميكرد.
سرانجام در تاريخ 2/8/1362 در منطقهي مريوان در سن 22 سالگي به شهادت رسيد.
پيكر پاك او را در جوار مرقد شهيد مدرس به خاك سپردند.
