شهدای ترشیز کهن تعداد شهدای ترشیز کهن 1073 نفر

شهید علی رجبی اول

نـام پـــدر : غلامحسین

تاریـخ تولد : 1339/1/27

اصالت : کاشمر - مهدی آباد

سن : 28 سال

شغل : پاسدار افتخاری

مذهب : شیعه

تاهل : متاهل

تعداد فرزندان : 2

تحصیلات : ابتدایی

تاریخ شهادت : 1367/4/4

مــحل شهادت : جزيره مجنون

مزار شهید : خلیل آباد - گلزار شهدای روستای مهدی آباد -

پرینت مشخصات شهید

علي رجبي اول به سال 1339 در خانواده‌اي مذهبي و متدين در روستاي مهدي آباد از توابع شهرستان خليل آباد، ديده به جهان گشود.

در هفت سالگي به منظور تحصيل، به روستاي مجاور (سعدالدين) رفت. همراه با تحصيل علوم جديد، به فراگيري قرآن نيز همت گماشت. پس از پايان تحصيلات ابتدايي به كارهاي قالي‌بافي و كشاورزي روي آورد.

علي، هميشه با وضو بود و نمازش را اول وقت مي‌خواند. كم حرف و پركار بود. در20 سالگي ازدواج نمود كه از وي دو فرزند به يادگار مانده است.

به سال 1360پاي در ميدان نبرد نهاد. بنا به گفته­ ي اطرافيان، تأثير معنوي جبهه بر روحيه‌ي علي، چشم­گير بود. به گونه ­اي كه يك­بار به ­شدت مجروح شد اما به محض بهبودي، دوباره به خط مقدم جبهه برگشت. وي موفق گرديد تا زمان شهادت، هفت بار به جبهه اعزام شود. در آخرين اعزام، به­ تاريخ 4/4/1367 در جزيره‌ي مجنون، مورد اصابت تركش خمپاره قرارگرفت و به شهادت رسيد. پيكر مطهرش، 11سال مفقودالاثر بود تا اين­كه به همت گروه­هاي تفحص سپاه، بقايايي از آن به­دست آمد و پس از تشييع در كاشمر، در زادگاهش به خاك سپرده شد.

 

 

اطلاعات مندرج برگرفته از اسناد و مدارک موجود در پرونده شهدا می باشد. لذا در صورت مغایرت و یا جهت تکمیل تر شدن اطلاعات آن، چنانچه عکس، نوشته، خاطره، اسناد تولد و شهادت و ... دارید از طریق این لینک می توانید اطلاعات خود را ارسال کنید.