شهید حبیب الله خاکشور
نـام پـــدر : حسینعلی
نـام مادر : سکینه رضایی خروی
تاریـخ تولد : 1341/1/1
اصالت : کاشمر - تجرود
سن : 20 سال
شغل : کشاورز
مذهب : شیعه
تاهل : مجرد
تحصیلات : ابتدایی
مسئولیت : آرپی جی زن
تاریخ شهادت : 1361/8/19
مــحل شهادت : سومار
مزار شهید : کوهسرخ _گلزار شهدای روستای تجرود -
این شهید ...
حبیب اله خاکشور در سال هزارو سیصدو چهل و یک در روستای تجرود از توابع بخش کوهسرخ کاشمر به دیده به جان گشود .
در دوران کودکی و نوجوانی را در کنار خانواده اش سپری کرد سپس به شغل کشاورزی روی آورد و در اوقات بیکاری به کار قالی بافی نیز می پرداخت .
او فردی شریف و نیکوکار بود ، دارای اخلاق نیکو و پسندیده بود و همه دوستان و آشنایان از او به نیکی یاد می کردند . با اوجگیری انقلاب در راهپیمایی ها و تظاهرات فعالانه شرکت داشت و در ایام ماه محرم و صفر در مراسم سوگواری سالار شهیدان اباعبدالله الحسین شرکت داشت . در انجام واجبات دینی بسیار مقیّد بود .
با فرارسیدن دوران خدمت سربازی به خدمت فراخوانده شد و پس از گذراندن دوران تعلیمات نظامی به جبهه جنگ اعزام شد .او ذوق زیادی برای رفتن به نبرد داشت و علیرغم اینکه در عملیات های مختلفی شرکت کرده و جندین مرحله مجروح شده بود ولی قبل از اینکه بهبودی کامل یابد خود مجدداً داوطلبانه عازم جبهه جنگ می شد .
او در آخرین مرحله از اعزامش به جبهه جنگ در سال 1362 به درجه رفیع شهادت نایل آمد .
پیکر پاک او را پس از تشییع با شکوه در روستای زادگاهش تجرود به خاک سپردند .
