شهید اکبر شبانی

نـام پـــدر : علی

نـام مادر : معصومه بهشتی

تاریـخ تولد : 1347/3/14

اصالت : کاشمر - خضر بیگ کوهسرخ

سن : 19 سال

شغل : قالی باف

مذهب : شیعه

تاهل : متاهل

تحصیلات : ابتدایی

تاریخ شهادت : 1365/10/23

مــحل شهادت : شلمچه

عملیات منجر به شهادت : كربلاي 5

مزار شهید : کوهسرخ گلزار شهدای روستای خضر بیگ -

پرینت مشخصات شهید

علي‌اكبر شباني به سال 1343 در روستاي خضربيگ كوه‏سرخ از توابع شهرستان كاشمر، ديده به جهان گشود.
دوران كودكي را در ‎آغوش گرم خانواده، سپري نمود. از همان ایام كودكي، پشت دار قالی‏ نشست و موفق به ورود به مدرسه نشد.
با شروع دوره ي جواني، ازدواج كرد و تشكيل خانواده داد. با تشكيل نهضت سوادآموزي، به تحصيل پرداخت و خواندن و نوشتن آموخت.
علی اکبر، امور مسجد روستا را برعهده داشت و از آنجا كه اخلاق و رفتاري شايسته داشت، مورد اعتماد ا‌هالي روستا بود.
به امام خميني(ره) عشق مي‌ورزيد و دستورات و سخنراني‌‌هاي ايشان را آویزه ی گوش مي کرد و همواره، در بهجاي آوردن فرايض و دستورات ديني كوشا بود.
با شروع جنگ تحمیلی،علي‌اكبر که وظيفه‌ي شرعي و ديني خود مي‌دانست به دفاع از ميهن و انقلاب نوپاي اسلامي برخیزد. پس از فراگيري آموزش‌‌هاي نظامي، پاي در ميدان نبرد نهاد. با شركت در عمليات هاي مختلف دین خود را به انقلاب اسلامی ادا نمود تا این که سرانجام، سال 1365 در جريان عمليات كربلاي 5 در منطقه‌ي شلمچه، به فيض عظماي شهادت نايل گرديد. پيكر پاكش را پس از تشییع در کاشمر به زادگاهشانتقال دادند و پس از تشييع، به خاك سپردند.

 

اطلاعات مندرج برگرفته از اسناد و مدارک موجود در پرونده شهدا می باشد. لذا در صورت مغایرت و یا جهت تکمیل تر شدن اطلاعات آن، چنانچه عکس، نوشته، خاطره، اسناد تولد و شهادت و ... دارید از طریق این لینک می توانید اطلاعات خود را ارسال کنید.