شهید حسن دلاور

نـام پـــدر : علی اصغر

تاریـخ تولد : 1347/1/3

اصالت : کاشمر -

سن : 19 سال

مذهب : شیعه

تحصیلات : دیپلم

تاریخ شهادت : 1366/8/29

عملیات منجر به شهادت : والفجر

مزار شهید : کاشمر - امام زاده سیدحمزه

پرینت مشخصات شهید
در کتاب سرخ شهادت، نام حسن دلاور با خطی زرین نقش بسته است.، فرزند علی اصغر، در سوم فروردین ماه 1347 زاده شد و از همان آغاز، نوری در چهره داشت، از خاک پاک کاشمر برخاست، از همان آغاز، نشانه‌های ایمان و صداقت در چهره‌اش نمایان بود.

همزمان با فعالیت‌های روزمره، تحصیلات خود را در مقطع دیپلم به پایان رساند، به مذهب شیعه ایمان راسخ داشت و آن را چراغ راه خود می‌دانست.

در جریان عملیات والفجر، شجاعت و ایمان خود را به نمایش گذاشت، سرانجام در بیست‌ و نهم آبان ماه 1366 به فیض شهید نائل آمد، پیکر مطهرش در کاشمر - امام زاده سیدحمزه آرام گرفت، نام و یاد حسن دلاور تا ابد در قلب مردم این سرزمین جاودانه خواهد ماند..

اطلاعات مندرج برگرفته از اسناد و مدارک موجود در پرونده شهدا می باشد. لذا در صورت مغایرت و یا جهت تکمیل تر شدن اطلاعات آن، چنانچه عکس، نوشته، خاطره، اسناد تولد و شهادت و ... دارید از طریق این لینک می توانید اطلاعات خود را ارسال کنید.