دانش آموز شهید احمدرضا سرتك زاده

نـام پـــدر : غضنفر

نـام مادر : راحله

فامیل مادر : چملی زاده کردري

تاریـخ تولد : 1394/6/6

سن : 11 سال

تحصیلات : ابتدایی

تاریخ شهادت : 1404/12/9

عملیات منجر به شهادت : جنایت آمریکا در مدرسه شجره طیبه میناب

مزار شهید : کردر -

پرینت مشخصات شهید

حمله هوایی آمریکا به مدرسه «شجره طیبه» میناب

۹ اسفند ۱۴۰۴

جنایت آشکار علیه کودکان و معلمان بی‌گناه

۱۵۶
کل قربانیان
۱۲۰
دانش‌آموز
۷۳ پسر · ۴۷ دختر
۲۶
معلم (همگی زن)

در روز ۹ اسفند ۱۴۰۴، جنگنده‌های نیروی هوایی آمریکا، مدرسه غیرانتفاعی «شجره طیبه» در شهر میناب را هدف حملات موشکی خود قرار دادند. این حمله در ساعت ۱۰:۴۵ صبح رخ داد، زمانی که کلاس‌های درس در جریان بود.

بر اساس آمار رسمی، در این فاجعه ۱۵۶ انسان بی‌گناه جان خود را از دست دادند. از این تعداد، ۱۲۰ نفر دانش‌آموز بودند: ۷۳ پسر و ۴۷ دختر. تمامی این کودکان فقط برای یادگیری به مدرسه رفته بودند، نه برای جنگیدن.

در کنار آن‌ها، ۲۶ معلم زن نیز به شهادت رسیدند. این زنان، آموزگارانی بودند که هر روز با عشق و فداکاری به نسل آینده درس می‌دادند. علاوه بر این، ۷ نفر از والدین دانش‌آموزان (۴ مرد و ۳ زن) که برای بردن فرزندانشان آمده بودند، در میان کشته‌شدگان دیده می‌شوند.

سایر قربانیان عبارتند از: یک راننده سرویس مدرسه، یک تکنسین داروخانه از درمانگاه مجاور که برای کمک به مجروحان دویده بود، و جنینی شش‌ماهه در شکم مادرش که پیش از تولد به شهادت رسید.

این حمله هوایی آمریکا، نه یک عملیات نظامی، بلکه یک قتل‌عامِ هدفمند بود. مدرسه «شجره طیبه» به گورستان جمعی کودکان تبدیل شد. دیوارهایش فرو ریخت، دفترچه‌های مشق در میان خاک و خون پخش شد و صدای خنده‌های کودکانه برای همیشه خاموش گشت.

۹ اسفند ۱۴۰۴؛ روزی که آمریکا چهره واقعی خود را به جهانیان نشان داد.

اطلاعات مندرج برگرفته از اسناد و مدارک موجود در پرونده شهدا می باشد. لذا در صورت مغایرت و یا جهت تکمیل تر شدن اطلاعات آن، چنانچه عکس، نوشته، خاطره، اسناد تولد و شهادت و ... دارید از طریق این لینک می توانید اطلاعات خود را ارسال کنید.