شهدای ترشیز کهن تعداد شهدای ترشیز کهن 1077 نفر

شهید هادی صفائی

نـام پـــدر : حسین

تاریـخ تولد : 1362/11/20

اصالت : بردسکن -

سن : 35 سال

مذهب : شیعه

تحصیلات : دیپلم

تاریخ شهادت : 1398/1/1

عملیات منجر به شهادت : والفجر

مزار شهید : بردسکن - خمی

پرینت مشخصات شهید
هادی صفائی از جمله شهیدانی بود که با ایمان و عشق به میهن، مسیر ایثار را برگزید.، فرزند حسین، در بیستم بهمن ماه 1362 زاده شد و از همان آغاز، نوری در چهره داشت، از خاک پاک بردسکن برخاست، از همان کودکی روحی آرام و دلی سرشار از عشق به خدا داشت.

همزمان با فعالیت‌های روزمره، با پشتکار فراوان، مدرک دیپلم را اخذ نمود، از مؤمنان به مکتب شیعه بود و ایمان، ستون وجودش محسوب می‌شد.

در عملیات بزرگ والفجر شرکت کرد و دلاورانه جنگید، در تاریخ یکم فروردین ماه 1398 جام شهادت را نوشید، آرامگاه ابدی‌اش در بردسکن - خمی قرار دارد، خاطره هادی صفائی همچون نوری جاوید در دل‌ها می‌درخشد..

اطلاعات مندرج برگرفته از اسناد و مدارک موجود در پرونده شهدا می باشد. لذا در صورت مغایرت و یا جهت تکمیل تر شدن اطلاعات آن، چنانچه عکس، نوشته، خاطره، اسناد تولد و شهادت و ... دارید از طریق این لینک می توانید اطلاعات خود را ارسال کنید.