شهدای ترشیز کهن تعداد شهدای ترشیز کهن 1077 نفر

شهید محمدحسن رضانژاد

نـام پـــدر : ابراهیم

تاریـخ تولد : 1349/1/2

اصالت : بردسکن -

سن : 32 سال

مذهب : شیعه

تحصیلات : دیپلم

تاریخ شهادت : 1381/2/7

عملیات منجر به شهادت : والفجر

مزار شهید : بردسکن - ظاهراباد

پرینت مشخصات شهید
در روزگاری که عشق به میهن بهای جان داشت، محمدحسن رضانژاد قدم در مسیر نور نهاد.، فرزند ابراهیم، در روزی از روزهای دوم فروردین ماه 1349 پا به این جهان نهاد، از اهالی شریف بردسکن بود، از همان کودکی روحی آرام و دلی سرشار از عشق به خدا داشت.

همزمان با فعالیت‌های روزمره، تحصیلات خود را در مقطع دیپلم به پایان رساند، از پیروان مذهب شیعه بود و همواره به اصول دینی پایبند ماند.

در جریان عملیات والفجر، شجاعت و ایمان خود را به نمایش گذاشت، در هفتم اردیبهشت ماه 1381، به قافله عاشقان پیوست، آرامگاه ابدی‌اش در بردسکن - ظاهراباد قرار دارد، یاد او همواره الهام‌بخش دل‌های عاشق و مؤمن خواهد بود..

اطلاعات مندرج برگرفته از اسناد و مدارک موجود در پرونده شهدا می باشد. لذا در صورت مغایرت و یا جهت تکمیل تر شدن اطلاعات آن، چنانچه عکس، نوشته، خاطره، اسناد تولد و شهادت و ... دارید از طریق این لینک می توانید اطلاعات خود را ارسال کنید.